Hvad siger kunderne?

'Jeg er imponeret over så meget du kan se i pulsen...'
KB

'Tak for sidst, dine råd bliver fulgt, og de gør virkelig godt, tak for det. Utroligt at en gåtur kl. 6.10-6.30 hver morgen i den grad kan lette på energien, det er simpelthen tydeligt mærkbart fra jeg træder ud af døren til jeg vender tilbage!'
VH

'Ellers må jeg sige, det har virket vildt godt! Min fordøjelse den er mere normal nu end jeg tror den nogensinde har været i hele mit liv! Så hatten af for det! Og jeg har fattet det med at få mediteret - kan godt mærke forskellen!'
JD

'Joen har gennem en årrække været familiens sundhedskonsulent.

For nogle år siden blev jeg stiv i kroppen og havde svært ved at komme ud af sengen om morgenen. Efter at have fulgt de råd Joen anbefalede gennem et par uger oplevede jeg en gradvis bedring. I løbet af en måneds tid forsvandt stivheden fuldstændig - og er ikke siden vendt tilbage.

Et familiemedlem led for mange år siden af alvorlige kærestesorger. Også her formåede Joen at tildele den korrekte behandling, med en væsentlig bedring til følge.

Et andet familiemedlen havde gennem en lang årrække lidt af allergi. Den Ayurvediske behandling har været i stand til af fjerne problemet fuldstændigt.

Det er altid en glæde at modtage en konsultation, der forløber i en atmosfære af renhed og hjertevarme, præget af dyb indsigt i den ayurvediske visdom.'
JJ

'Jag tänkte bara passa på att meddela att jag ej har några urinvägsbesvär, de försvann ganska snabbt efter konsultationen.'
SV

'Jeg har stor fornøjelse af og bruger stadig det urtepræparat, du anbefalede. Det hjælper mig virkelig, jeg tager det 2-3 gange hver dag, om morgenen, eftermiddag og altid ved sengetid, jeg har ikke så mange triste, urolige drømme mere. Tak for det.
DV

'Jag har kommit lite närmre mina känslor Vågar se, känna, tänka och säga vad jag känner.'
LS

'En positiv ting er, at min mave fungerer betydelig bedre, og det er dejligt.'
KB

'Efter en stressende periode sover jeg igen rigtig godt, og det går igen meget bedre med mit ben. Dvs næsten ingen smerter og gang uden humpen. Jeg er så glad for disse fremskridt, som jeg ikke ville have opnået uden dine konsultationer. Endnu engang tak!'
SBP

'Jeg skriver til dig fordi jeg har fået dig anbefalet. Efter sigende skulle du være en af de bedste ayurveda læger i landet, og det er det jeg har behov for.!'
TC

'Ang. vores barnebarn kan jeg kun sige tusind tak. Det hjalp fantastisk. Han har ikke migræneanfald mere, kan godt få hovedpine, men slet ikke i den grad.'
EJ

'Jeg er meget taknemlig for din diagnose og de anbefalinger jeg fik, da jeg var på ayurveda wellness i efteråret. Jeg har ikke fulgt alle anbefalinger, men flere af dem og gør det stadig. Uden at skrive for meget kan jeg oplyse, at der er sket et skift, som passer min irriterede tarm rigtig godt :o)'
LB

'Jeg har fået dig anbefalet af en kvinde ved navn xx, som gennem dig fik stor hjælp til sine problemer relateret til hendes overgangsalder.'
RD

'Jeg har fulgt dine råd siden forrige fredag. Trætheden er aftaget og humøret steget, så det er dejligt.'
BC

'Først og fremmest, mange tak for sidst, uge 27 jeg var på den grønne gren. Sikke et sanseligt kursus, fantastisk mad, som jeg nu slet ikke kan undværre, bliver helt høj når jeg dufter de fantastiske krydderier vi brugte.
SW

'Det går fint med allergien, den mærker jeg faktisk ikke noget til.'
LG

'Det er fantastisk med en der lytter til min krops signaler i stedet for at være fanget i mit sinds meninger. Det har været fantastisk at blive forstået for det der faktisk sker med mig i stedet for at være til samtaleterapi. Jeg balancerer meget bedre i mit liv nu.'
HB

'Efter et langt ophold på Rørvig Folkehøjskole med Trancendental Meditation, og sundhedslinje med Joen Joensen som lærer, har mit liv forvandlet sig til en fantastisk gave... Fra at være en daglig kamp, med smerter, søvnbesvær, dårlig fordøjelse , lavt energi niveau, stress og utolig træthed, er jeg nu en helhed i krop, sind og sjæl, som samarbejder på smukkeste vis... Jeg har lært at lytte til mig selv, og fået redskaber til at, bringe kroppen tilbage i balance, så jeg nu er smertefri, sover om natten, min afføring kører på skinner, jeg vågner med energi og overskud, og står meget bedre, når livet byder på sine udfordringer.... Livet er blevet en gave... tusind TAK kære Joen.....knus'
LBR

'Jeg føler nærmest, det er mirakler, der sker - især i forhold til min søvn. Jeg kan slet ikke sige dig, hvor glad, jeg et for det.
SP

'Tak for sidst, det er så rart at du havde læst op på mine stofskifte-problemer, og var forberedt til tænderne, da jeg kom. Jeg kan allerede mærke forskel, mit ubehag i halsen om morgenen er forsvundet efter jeg startede med at bruge olien.'
AN

'Resultatet er mærkbart omkring slim i halsen og eksem i mine ører; begge dele er stort set væk og det er jeg selvfølgelig meget glad for.'
MS

'Efter 6 måneder i sengen og sammenlagt 3 års sygdom fik Joen gjort det, samtlige speciallæger jeg var tilknyttet på hospitalet ikke kunne gøre; han fik min fordøjelse til at fungere og jeg kan nu igen spise normalt efter næsten 2 år på en restriktiv diæt. Der er ikke ord, der beskriver, hvor meget det betyder, at ens fordøjelse fungerer optimalt - jeg er Joen uendelig taknemmelig for, at jeg ikke skal leve med problemet resten af livet, hvilket var hvad lægerne havde sat i udsigt.'
JD

Tusind tak for i dag. Jeg fik alt det ud af pulslæsningen som jeg havde håbet på samt mere til. Ser frem til opfølgningslæsning i november mdr.
PA

Siden foråret har jeg brugt det urtepræparat, du anbefalede med en fantastisk virkning. Den træthed jeg har gået med i nu over 10 år er forsvundet rigtig meget.

KB

Har nu blivit mycket bättre i "psoriasisen" :). Efter nyår vände det hela, innan reagerade huden hela tiden, en vecka lite bättre nästa vecka helrött och kliande. Nu är det lite i örongångarna och öronen annars riktigt fint. Så jag är så glad! Känner mig också mindre stressad.
JB

Jeg er glad for at kunne fortælle, at min psoriasis næsten er væk fra ansigtet. Det samme er den brændende fornemmelse i næsen.
MK

Det går stille og roligt fremad, og mit helbred er blevet betydeligt bedre, det kan opleves. Jeg glædes over den virkning - der er sket.
LBJ

Helbredsmæssigt har jeg det godt. Har mere energi - overskud. Problemer med hælen er også bedret meget, og jeg går nu næsten uden smerter. Især satser jeg nu på at fortsætte med urtekosttilskud - yoga - meditation - og måltider inden det bliver for sent om aftenen.
BB

Jeg gik i gang med den "Nye kur" i går, da jeg kom hjem og holdt straks op med gamle uvaner, blandt andet at stå op midt om natten og spise, når jeg ikke kunne sove. I går faldt jeg minsandten i søvn før kl. 10 og vågnede kl 1. Efter en søvn pause gik jeg i seng igen og sov til kl. 8 (med nogle intervaller). Det var mageløst - ikke sket i mange år. Tak for hjælpen.
ÅCB

Aloha Joen

For 7 år siden var jeg på højskolen. Med din hjælp fik jeg renset ud i mit underliv. Kort tid efter blev jeg gravid på første forsøg. Hun kom til mig i en meditation og spurgte om hun kunne blive født i vores familie. Hun blev hos mig i et par dage. Vi besluttede at sige ja til hende og dagen efter var vi gravide. En fantastisk sjæl. Af hjertet tak for din hjælp. Hun ville fødes på Kauai. En lille hawaiiansk ø. Her har vi bosat os. Sikke en velsignelse. Jeg glemte lige at sige at både min mand og jeg var 39 år. Så tusind tak Joen.
Knus KDT

(Jeg har kun oplevet én gang, hvor et par, der gerne ville have et barn, ikke kunne blive gravide efter en ayurvedisk konsultation!)

Efter jeg er begyndt at stå tidligt op og gå tidligt i seng, sover jeg først og fremmest meget bedre. Jeg falder stort set i søvn med det samme, fordi jeg er træt nok, og selv om jeg stadig kan vågne hveranden time, falder jeg hurtigt i søvn igen. Det medfører, at jeg har mere energi om dagen og et gladere og mindre stresset. Jeg har fået mere tid til at gøre de ting, jeg har sat mig for, da jeg får mest for hånden om dagen og bruger aftenen til at slappe af.
SBP

Jag ville bara berätta att den pulsläsning du gav mig för c:a 6 år sedan angående mina eksem har hjälpt väldigt mycket, och nu har jag genom att följa råden och rena kroppen blivit av med eksemen, så det var något en vanlig läkare aldrig skulle kunnat hjälpa mig med! Tack!
PS

Til at begynde med spiste jeg meget, men nu spiser jeg ikke ret meget - mindre end jeg er vant til. Jeg har nu og da drukket en Irish coffe, men det bekommer mig dårligere og dårligere. Det bekommer mig også dårligt, hvis jeg kommer til at spise noget uden for de aftalte tider. Der er større spytsekretion, men afføringen er dog stadig træg. For det meste er smerterne væk, men de kommer tilbage i svækket tilstand.
ÅCB

Som jeg fortalte dig for et par dage siden, er jeg meget taknemmelig og glad for den store bedring, der er med mit højre ben, efter jeg har konsulteret dig i knap to år.

I august for to år siden, kunne jeg ikke gå 500 m. uden at få smerter. Til sidst undlod jeg at gå - cyklede i stedet.

Da jeg var på højskolen i sidste uge kunne jeg gå ad Højsandstien til Rørvig (2,5 km), hvor jeg holdt en pause på tre kvarter, før jeg gik hjem igen uden smerter.

Mit mål er at kunne gå 10 km. og det er jeg sikker på, at jeg opnår.
SBP

Nu er det godt og vel 6 uger siden jeg var til pulslæsning hos dig og jeg har det rigtig godt og har mærket forbedringer på flere områder, som jeg ikke havde regnet med.

- Jeg havde tendens til brystspændinger op til min menstruation, men de er væk nu.

- Forrige gang jeg havde menstruation havde jeg kun lidt smerter og sidste gang jeg havde menstruation, havde jeg ingen smerter og kunne helt undgå at tage panodil.

- Min eftermiddagstræthed er stort set væk. Jeg har kun sovet om eftermiddagen 1 gang siden jeg var inde hos dig.

-Jeg er lidt friskere om morgenen
LH

Jeg er selv behandler. Men jeg oplever, at du er meget professionel. Det er meget betryggende.
SJ

Hej kære Joen, var så glad for opholdet. ENDELIG har jeg ingen problemer med min afføring om morgenen. Helt fantastisk og jeg sover igennem. drikker kun 1 krus kaffe om morgenen
EMS

Jeg er dybt taknemmelig! Jeg er taknemmelig over at finde støtte og inspiration til at arbejde med mit helbred - frem for bare at spise piller. Og jeg er ikke mindst taknemmelig over at mærke, hvordan jeg støt og roligt vinder mig selv tilbage.

Jeg havde det virkelig dårligt, da jeg kom til Havnsø for at lære at meditere - jeg kan knap forstå hvordan det er gået i mellemtiden. Jeg har det så meget bedre nu! Så ja, taknemmelighed er helt sikkert det begreb, der bedst afspejler min tilstand.
HM

Tilbagemelding på marmaterapi:

Jeg har fået det bedre, og føler for første gang siden jeg blev syg, at jeg kan vende tilbage til normaltilstand, omend der stadig er et stykke vej dertil.

Jeg har ikke uro/stress i kroppen længere og jeg sover godt. Jeg mærker tydeligere min højre urinvej, hvor jeg har et problem. Jeg føler dog også at den har haft godt af behandlingen, da det ikke føles så hårdt der mere.

Alt i alt føler jeg et større velvære efter behandlingerne og rundekurset.
JK

Det går rigtigt godt med min søns hud. Nældefeberen er så godt som fraværende.
AT

Jeg har haft stor glæde af at konsultere Joen Joensen. Han er meget grundig og giver dig mange gode råd efter sin udredning. Han følger også meget omhyggeligt op på din status ved efterfølgende konsultationer.
LB

Wonderful work

Joen is very intuitive gentle kind and his work is pure alchemy
RK

Det der nidra olie var fantastisk. Jeg er nemlig meget nervøs for at køre i Aarhus, men på hjemvejen slap jeg både for maveproblemer og rysten, som normalt følger med kørsel i større byer. Ikke engang da jeg satte mig ind i bilen og tændte GPS-en. Det plejer ellers at være værst før køreturen. Det var så fedt, bare at være fokuseret, men næsten rolig - i hvert fald uden fysiske reaktioner.

Kære Joen 😄 Tusind tak for en berigende kur. Jeg kan bevæge mig igen uden smerter og stivhed. Det er et mirakel for mig. Min mave puster stadig op men ikke så slemt som før. Jeg har fået mere energi, overskud og kærlighed. Ja, en masse transformeres lige nu. Tak tak ❤️ håber at du har det godt. Kram
LP

Vil bare lige fortælle at de Ayur vediske råd du gav mig med hensyn til kost og de urtepiller jeg tager har givet mig en så god fordøjelse at jeg føler jeg har fået flere kræfter og mere overskud!
LPM

Jeg kan klart mærke fremskridt og mere ro i kroppen.
Praktiserer også Yoga asanas. Udfører TM i begrænset omfang, men lytter tit til 9. mandala.
Oliemassage er jeg nærmest blevet afhængig af - det er særlig godt, når jeg bruger Vata olien under fødderne, inden jeg skal i seng. Jeg er vild med vegetariske kost, og spiser glædeligt spidskommen, frisk ingefær. Det går også lidt bedre med at drikke Kongeteen, som jeg jo i starten smagte ganske rædselsfuldt :)
CRP