Praktiske oplysninger

Inden din første vejledning bedes du sende mig nogle informationer, som hjælper mig til at bestemme din ayurvedisk profil. I forbindelse med den generelle forordning om databeskyttelse erklærer du dig indforstået med at besvarelsen af de fremsendte spørgsmål er en tilkendegivelse af, at du tillader mig at opbevare disse oplysninger til brug ved vejledningen, indtil du tilbagekalder denne tilladelse. Du forstår, at alle oplysninger er fortrolige og ikke kommer andre i hænde.

Når du bestiller tid til vejledningen, får du tilsendt spørgsmålene i en email. Vælg 'besvar' i dit mailprogram, skriv svarene, og send mailen tilbage til mig i god tid inden din vejledning. Det giver mig tid til at forberede mig ordentligt til vejledningen. Du skriver svaret på hvert enkelt spørgsmål på linjen under spørgsmålet ud for piletegnet (>).

I nogle webmailsystemer er man nødt til at trykke på 'videresend', hvorefter man kan skrive i dokumentet.

Du kan ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål vedrørende din vejledning. Det gælder især, hvis du reagerer uventet på din vejledning. Det er vigtigt, at du kontakter mig, så vi kan justere på din vejledning, hvis der er behov for det.

Coronaforholdsregler: Vi holder afstand under vejledningen og spritter hænder før og efter pulslæsningen

Du er velkommen til at henvende dig for at få en aftale om ayurvedisk vejledning.

Ayurvedavejledning i Aarhus og København afventer en bedring i coronasituationen. Det samme gælder Maharishi Marmaterapi. Du kan få information her på min hjemmeside om muligheden for aktuelt at få ayurvedavejledning og marmaterapi. 

Jeg tilbyder ayurvedavejledning her i Havnsø efter aftale.  Ring eller skriv, så aftaler vi en tid.

Jeg sætter ca. 1 time af til en vejledning. Den koster 700 kr.
Opfølgende vejledning koster 500 kr. 

Priser Maharishi Marmaterapi:
30 minutters behandling: 350 kr.
1 times behandling: 650 kr.
90 minutters behandling: 950 kr
Alle behandlingstider inkluderer en hvileperiode.

Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Hvis du ønsker at få tilsendt AyurVeda produkter, kan du bestille dem på MAP Europe. www.ayurveda-products.eu - Nutritional supplements, MA Products