Praktiske oplysninger

Inden din første vejledning bedes du sende mig nogle informationer, som hjælper mig til at bestemme din ayurvedisk profil. I forbindelse med den generelle forordning om databeskyttelse erklærer du dig indforstået med at besvarelsen af de fremsendte spørgsmål er en tilkendegivelse af, at du tillader mig at opbevare disse oplysninger til brug ved vejledningen, indtil du tilbagekalder denne tilladelse. Du forstår, at alle oplysninger er fortrolige og ikke kommer andre i hænde.

Når du bestiller tid til vejledningen, får du tilsendt spørgsmålene i en email. Vælg 'besvar' i dit mailprogram, skriv svarene, og send mailen tilbage til mig i god tid inden din vejledning. Det giver mig tid til at forberede mig ordentligt til vejledningen. Du skriver svaret på hvert enkelt spørgsmål på linjen under spørgsmålet ud for piletegnet (>).

I nogle webmailsystemer er man nødt til at trykke på 'videresend', hvorefter man kan skrive i dokumentet.

Du kan ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål vedrørende din vejledning. Det gælder især, hvis du reagerer uventet på din vejledning. Det er vigtigt, at du kontakter mig, så vi kan justere på din vejledning, hvis der er behov for det.

Nu da Danmark i forbindelse med korona epidemien er begyndt at lukke forsigtigt op igen, bliver der igen mulighed for ayurvedisk vejledning. Den ayurvediske pulslæsning forudsætter naturligvis, at vi vasker eller afspritter hænder både før og efter pulslæsningen. Du er velkommen til at henvende dig for at få en aftale om ayurvedisk vejledning. Det er naturligvis særligt værdifuldt, at du kan lære, hvordan du kan styrke dit immunforsvar med udgangspunkt i netop din ayurvediske profil.

Jeg sætter ca. 1 time af til en vejledning. Den koster 700 kr.
Opfølgende vejledning koster 500 kr. 

Priser Maharishi Marmaterapi:
30 minutters behandling: 350 kr.
1 times behandling: 650 kr.
90 minutters behandling: 950 kr
Alle behandlingstider inkluderer en hvileperiode.

Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Hvis du ønsker at få tilsendt AyurVeda produkter, kan du henvende dig til Bolette Landsfeldt, tlf. 70 22 11 82 eller www.ayurvedashop.dk.
Eller bestille dem på MAP Europe. www.ayurveda-products.eu - Nutritional supplements, MA Products

Næste vejledning i København er søndag 17. maj.

Næste vejledning i Århus er lørdag 6. juni og søndag 7. juni. 
Der er mulighed for vejledning i Havnsø. Ring eller skriv, så aftaler vi en tid.